celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Exki

Werken bij EXKi: plezier en kwaliteit op het werk

Op zoek naar een duurzame job?
Bij ons zijn respect en gezelligheid de basis van onze filosofie. Bij EXKi rijmt werkplezier met kwaliteit.

EXKi stelt alles in het werk om een team te vormen waarin het goed leven en goed werken is. Iedere medewerker wordt aangemoedigd om zich te ontwikkelen en boven zichzelf uit te stijgen. Al zin om bij ons te komen werken?

Ontdek onze openstaande vacatures!
Exki

Het DNA van EXKi: een snelkeuken maar met kwaliteit

Zoek je een werkgever die zijn waarden ook in de praktijk omzet?
Welkom bij EXKi.
Onze leuze luidt “ik bedien mijn klant zoals ik zelf bediend wil worden”. En eerlijkheid is geen hol begrip bij ons: vanaf de productinformatie tot aan het programma voor duurzame ontwikkeling, alles is een krachtige manier van denken.

Kwaliteit en respect vormen eveneens een essentieel onderdeel van ons maatschappelijk project. Respect voor de klanten, voor de natuur maar ook voor de leveranciers en voor de medewerkers. We hebben steeds de individuele verschillen erkend, omhelsd en naar waarde geschat. Dat komt ook tot uiting in de diversiteit in onze teams.

Het EXKi avontuur, dat is ook

  • Een sterk vertegenwoordigd merk in Europa

  • De 1ste Belgische keten met fairtrade op het menu, sinds 2004
  • Teams in voortdurende ontwikkeling, via permanente bijscholing

Zin in kwaliteit én werkplezier tegelijk?

Deel je spontaan onze waarden en vind je jezelf helemaal terug in ons project? Ben je ervan overtuigd dat kiezen voor EXKi als werkgever gelijk staat aan zowel werkplezier als de constante zorg voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en product? Met respect en gezelligheid? Vervoeg dan onze rangen!

Ga door onze jobadvertenties.
Exki

5 jobs in ons restaurant, omringd door “support teams”

Bij EXKi is het werk gevarieerd en georganiseerd.
In het restaurant zelf hebben we niet minder dan 5 jobs (3 functies als teamlid, de assistant managers en de area managers) die de kwaliteit van de dienstverlening van de producten en van de gezelligheid waarborgen.

Daarnaast zijn er ook administratieve jobs met als missie de managers en hun teamleden te ondersteunen en te helpen om de klanten zo tevreden mogelijk te stellen…

Misschien is er een functie voor jou tussen onze openstaande vacatures.

Ontdek onze openstaande vacatures!
Job-EXKi

Duurzame ontwikkeling, ook op het werk

EXKi zorgt voor een aandachtige opvolging van de medewerkers. Vanaf de eerste dag krijgen onze collega’s een opleiding op de werkvloer en kunnen ze steeds terugvallen op een omkadering in het restaurant.

Na verloop van tijd kan ieder teamlid zich nog verder ontwikkelen via e-learning sessies in soft skills, bijvoorbeeld in hun restaurant.

De EXKi Academy vervolledigt de permanente opleiding. Deze groepsopleidingen zijn een uitgelezen kans om een meer strategische dimensie toe te voegen aan je opleiding op de werkvloer. Daarnaast kan je er ook ervaringen met collega’s van andere teams uitwisselen.

Zin in kwaliteit én werkplezier tegelijk?

Zin in kwaliteit én werkplezier tegelijk?