celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Thuis, op kantoor of in één van onze restaurants...
Bestel jouw favoriete EXKi gerechten online!

EXKi waar je maar wilt!

  • Catering

    Een vergadering, een moment tussen collega's... Bestel online je ontbijt en lunches in "traiteur" formaat. Voor een gezond en gastronomisch moment met collega's!

    BESTELLEN

  • Delivery

    Geen zin om te koken? En nog minder om het weer te trotseren? EXKi gaat in zee met Deliveroo met een exclusief, origineel aanbod: van ontbijt tot avondeten, zonder natuurlijk de brunch of de aperitiefhapjes te vergeten.

    DELIVEROO