celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Mijn EKilibre
Hoe te beheren mijn Ekilibre
Exki

Wat is Mijn EKilibre?

Bij EXKi is het verstrekken van informatie over onze ingrediënten, producten en recepten een engagement, een waarde. Informatie verstrekken, dat is het delen van de uitdagingen die een gezonde voeding met zich meebrengen, om voorrang te geven aan goede ingrediënten. Informatie verstrekken, dat is bij iedere maaltijd van de dag de nadruk leggen op het belang van goed eten om beter te leven.
Exki

Hoe kan ik producten toevoegen aan mijn EKilibre menu ?

Om de Ekilibre tool te kunnen gebruiken dien je eerst een profiel aan te maken in "mijn EXKi". Eens je profiel aangemaakt, voeg je de EXKi-producten van het dagmenu van je keuze toe via de knop "Toevoegen aan mijn Ekilibre". Je hoeft dan nog enkel naar de ruimte "Mijn EXKi" te gaan om de voedingswaarde van je hele menu te kennen.