celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Onze missies
Nature's Kitchen
Exki

Nature’s Kitchen: lekkere en gezonde voeding!

De keuken van de natuur, dat is de smaak van heerlijke, verrassende en dagelijks verse voeding. Ieder seizoen. Op elk moment van de dag.

Exki

Groente is koning, gastronomie kleurt groen. Wist je dat...

Meer groenten eten betekent dat je de inname van zuren, calorieën, koolhydraten en gluten vermindert.


Het betekent ook dat je de inname van vezels, minerale zouten en spoorelementen verhoogt.

Jouw welzijn, daar gaan we voor.

Nature’s Kitchen, dat is ook

  • De rijkdom van de natuur alle eer aandoen

  • Het milieu respecteren, zonder daar veel ophef over te maken
  • Aan ieders welzijn bouwen, in een gezellige sfeer
Meer informatie over onze producten
Exki

De 4 seizoenen van EXKi, lokaal en groen

Met onze keuken van de natuur zetten we ons in om de diversiteit te handhaven en zo de rijkdom aan voedsel uit eigen bodem te koesteren en te beschermen.
We werken vooral met zeer verse, seizoensgebonden, lokale en als het kan ook biologische producten.

Dit engagement is ook terug te vinden in de menu’s van EXKi, met culinaire seizoenscreaties rond een groente van de maand.

Exki

Jij + Wij = gedeeld plezier rond een gezonde voeding

Voor EXKi kiezen is kiezen voor een lekkere en gezonde voeding zonder urenlang in de keuken te staan.
Onmiddellijk van een lekker en kwaliteitsvol gerecht genieten. In een hartelijk, gezellig en comfortabel kader. In alle eenvoud en rust.

Bij EXKi eet je wat je ziet en zie je wat je eet. Je weet altijd wat er op je bord ligt. En goed eten wordt zo nog leuker.

Exki

Nature’s Kitchen, een overheerlijke pauze

Bij EXKi staat snelkeuken synoniem voor een heerlijke, eenvoudige én gezonde pauze.
Inderdaad: gezond eten, dat is eenvoudig eten.
Ons brood - volledig bio - wordt met de hand gebakken in een haardoven. Onze kip komt uit een duurzame veehouderij met respect voor dierenwelzijn. Onze eieren komen van biologisch gefokte hennen, in de buitenlucht of met vrije uitloop, maar nooit van batterijkippen. Onze vis is afkomstig van een deels duurzame en verantwoorde visvangst.

Ook dat is de keuken van de natuur: eenvoudig en gezond eten.

Wil je goed eten en beter leven? Ontdek onze EXKi producten.

Ontdek onze EXKi producten.