Ho ho ho, het is kerst bij EXKi!

 

 

Aan het einde van de herfst hebben we zin om positieve momenten te delen en te genieten van zalige zoetigheden, met een christmas touch natuurlijk. Afspraak bij EXKi voor een tiramisu cheesecake, een sneetje kruidencake of chocoladetruffels… En om al helemaal in de kerstsfeer te komen hebben we een moderne interpretatie van een kerststronk: een krokante koepel van witte chocolade & rode biet met een lopende vulling van intense zwarte chocolade – een onweerstaanbare smaakbom. Aan zoete zondes dus geen gebrek bij EXKi!

 

Chocoladekoepel met rode biet

Geen oudejaarsavond zonder kerststronk. Dit jaar bieden wij u een vernieuwende kerststronk aan. De mooie kleur is te danken aan de rode biet, die in combinatie met witte chocolade een knapperige koepel vormt. En vanbinnen, een hart van pure chocolade die je met plezier zal laten smelten....

Laat uzelf verwennen door deze verfijnde zoetigheid.

 

Feel Good dranken

De winter komt eraan, het is tijd om zich op te warmen. Een koffie? Een klassieker. Een theetje? Waarom niet.

Dit jaar, bieden wij u, voor de feestdagen, smaak, kleur & extra peps. Liever matcha, ginseng of kurkuma? Onze Feel Good drinks verwarmen u het hele seizoen lang op. 

 

 

Chocoladetruffels

Een must van het seizoen. Zachte ganache. Omhult met cacao. Belgische chocolade.

Herkent u waarover we het hebben? Het zijn inderdaad onze chocoladetruffels! Deze heerlijke specialiteit maakt een comeback in onze restaurants tot grote vreugde van de fijnproevers...

 

 

Kruidenkoek

De wens om aan de winterslaap te beginnen kietelt.... Maar vooraleer u de marmot begint te spelen, hebben we de oplossing om uw winter te verzachten. Verwelkom de kruidenkoek, een waar genot!

 

Yogi Tea

Sluit je ogen.  Ruikt u, deze kruidige aroma's, deze geparfumeerde smaken, de vers gezette thee? Nee, u bent niet in Azië, maar we hebben u een beetje laten reizen…

De kerstthee is het infuus dat uw vakantieverwachtingen zal verzachten. Een beetje kaneel, sinaasappelschillen, vanillestokjes en een vleugje kruidnagel: een harmonieuze mix voor een fantastische winter.

 

De tiramisu cheesecake 

Een kaastaart? Basis.

Een tiramisu? Eenvoudig.

Een tiramisu cheesecake? Onverwacht!

Geniet deze winter van een gastronomisch moment met onze heerlijke zoete taarten. Serveer dit met een heerlijke biologische en Fairtrade koffie, en de klus is geklaard: helemaal opgewarmd!

 

Tot slot willen we dat het de winter toch wat langer duurt.