celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Onze missies
Onze belofte
Exki

Nature’s Kitchen: lekkere en gezonde voeding!

Als duurzame, gezonde voeding samen gaat met creatieve lekkernij. Laten we de weldaden van de natuur eer aandoen. Doe jezelf plezier met een EXKi moment.

De keuken van de natuur, dat is de smaak van heerlijke, verrassende en dagelijks verse voeding. Ieder seizoen. Op elk moment van de dag.

Nature’s Kitchen, dat is ook

  • De rijkdom van de natuur alle eer aandoen

  • Het milieu respecteren, zonder daar veel ophef over te maken

  • Aan ieders welzijn bouwen, in een gezellige sfeer

Ontdek Nature's kitchen

Onze producten

Meer groenten, natuurlijke dranken en fruit
Minder vet, minder suiker, meer smaak

Goed eten, beter leven met de EXKi producten

De EXKi producten om goed te eten en beter te leven.
Originele en eenvoudige recepten met respect voor het milieu. Lekkere, gezonde, kwaliteitsvolle en onmiddellijk beschikbare gerechten. Smaakvol plezier, dat is onze belofte. En jij?

Een sterk lokaal en groen accent.
Diversiteit en rijkdom in ons eten zijn essentieel voor een goede en evenwichtige voeding. Daarom kiest EXKi vooral voor het gebruik van lokale en onbewerkte levensmiddelen met een sterk accent op seizoensgroenten met korte afzetkanalen.

Ontdek onze EXKi producten.
Exki

Gezondheid, werk, milieu, partnerschap

De voedingskwaliteit in de snelkeuken verbeteren, de ander met respect behandelen, onze ecologische voetafdruk verminderen, duurzame relaties opbouwen met onze partners… dat zijn de 4 pijlers van ons actieplan Rethink.
Onder de loep: de versie 3.0 van het programma voor duurzame ontwikkeling dat door EXKi heruitgevonden is.

Meer informatie over Rethink

EXKi en jij

Het EXKi project, dat is ook een positieve impact uitoefenen door je te vereenzelvigen met je omgeving. Deel ons engagement, word lid van onze gemeenschap.

We willen ons engagement en onze vernieuwende aanpak graag delen om tegemoet te komen aan de huidige verwachtingen op het vlak van burgerschap en duurzame ontwikkeling. Enkele voorbeelden: de Solidaire Soep, Share a Coffee, Permafungi, Project Bolivia, Korte afzetkanalen, …

Meer informatie over EXKi & Jij

Werken bij EXKi: plezier en kwaliteit op het werk

Het DNA van EXKi: een snelkeuken maar met kwaliteit
Zoek je een werkgever die zijn waarden ook in de praktijk omzet? Welkom bij EXKi. Onze leuze luidt “ik bedien mijn klant zoals ik zelf bediend wil worden”. En eerlijkheid is geen hol begrip bij ons: vanaf de productinformatie tot aan het programma voor duurzame ontwikkeling, alles is een krachtige manier van denken.

Kwaliteit en respect vormen eveneens een essentieel onderdeel van ons maatschappelijk project. Respect voor de klanten, voor de natuur maar ook voor de leveranciers en voor de medewerkers. We hebben steeds de individuele verschillen erkend, omhelsd en naar waarde geschat. Dat komt ook tot uiting in de diversiteit in onze teams.

Het EXKi avontuur, dat is ook

  • Een sterk vertegenwoordigd merk in Europa.
  • De 1ste Belgische keten met fairtrade op het menu, sinds 2004
  • Teams in voortdurende ontwikkeling, via permanente bijscholing
Zin in kwaliteit én werkplezier tegelijk?

Onze geschiedenis

EXKi, keten van kwalitatieve snelrestaurants, met verse en natuurlijke producten, werd in 2001 in België opgericht.
Ondertussen ook in Europa en de VS.

Meer informatie over ons verhaal
Meer weten over onze geschiedenis