celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionaddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoomfacebookinstagramtwitter
Rethink
Programma Rethink

Goed eten, beter leven

Dit boek schetst de aanpak van EXKi inzake voeding en geeft een overzicht van de tien verbintenissen die wij aangaan om dit waar te maken alsook van de diëten die vandaag de dienst uitmaken.
Wij delen graag onze gedachten met u en wensen u veel leesgenot.
Downloaden het Rethink book "Goed eten, beter leven"

Voedselverspilling, de voedseluitdaging

In dit boek nemen we je mee op onze tocht door de roemloze wereld van de voedselverspilling. We delen heel graag onze ideeën alsook de acties en activiteiten die we ondernemen om voedselverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan.
Wij wensen u veel leesplezier.
Downloaden het Rethink book "Voedselverspilling, de voedseluitdaging"

Een betere koffie

Dit boekje neemt je mee op een ontdekkingstocht in de wereld van de koffie, het productiesysteem, de koffiekweek en de mensen die hierbij betrokken zijn. We maken u ook deelgenoot van onze filosofie en aanpak inzake koffie.
Wij wensen u alvast heel veel leesgenot bij – waarom niet? – een lekker kopje koffie!
Downloaden het Rethink book "Een betere koffie"