celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionaddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoomfacebookinstagramtwitter
Onze restaurants

EXKi Université

  • Adres : Avenue de l'Université 22 Hogeschoollaan
    Bruxelles - Brussel
    BE
  • Openingstijden : Van Maandag tot Zaterdag 07:30 - 17:00
    Gesloten op Zondag
  • Telefoon :
  • Neem contact met ons op

Over het restaurant

EXKi Brussel, een lunch vlakbij de universiteit

Een lekkere pauze in de rustige wijk van de VUB. Een gezonde en leuke maaltijd, binnen of op het terras. Dat is EXKi!

Afspraak bij EXKi, aan de Begraafplaats van Elsene. Ontmoet er vrienden, buurtbewoners, profs en studenten van de universiteit. Breng er gezellige en ontspannen momenten door, in de tuin of op het terras. Zoals bij je thuis.

Ons restaurant zal op 8 en 28 Mei open zijn van 8u30 tot 17u
Exki

Een duurzame visie, tot in de kleinste details

Duurzame ontwikkeling is al sinds het begin de basis van het EXKi project. Onze ecologische voetafdruk verminderen, is onze tweede natuur. Het is onze bestaansreden. Hoe?

We moedigen het sorteren van afval aan en gebruiken ecologische onderhoudsproducten en verpakkingen. Onze restaurants draaien op groene stroom en zijn ingericht met zoveel mogelijk recuperatiematerialen.

Tot slot, omdat duurzame ontwikkeling voor ons allen belangrijk is en omdat EXKi bovenal een maatschappelijk project is, beloont onze getrouwheidskaart je milieuvriendelijke gebaren en moedigen we ons personeel en onze klanten aan om het openbare vervoer en de fiets te nemen.

Fotogalerij