celerycrustaceanseggsfishglutenlupinemilkmolluscmustardnutspeanutsesamesoyasulphitesarrow-downarrow-rightarrow-right-shortblockquote-brblockquote-tlblockquoteline-scratchedlinelineload-more-down200420072014anti-gaspillageAssistant Manbien-êtrebien mangerbien-êtreboissons-chaudesboissons-froidescartecelerycommunautecontactconvivialitecrustaceansdurableeggsepicerie v2europe-USAeurope-USA copiefairtradefaqfishfraisfranchiseglutengreencardjobslegume-moisles-plats-chauds v2lupineManagermatinmenumidimilkmodifier_profilmolluscmon-ekilibremon-exkimustardnaturelnewsnutspeanutpetit-dejPlan de travail 133Plan de travail 134Plan de travail 135pretrecettes-aux-fruitsrecettesrespectrestaurantsrichessesaladessandiwiches v4sesamesoirsoyasulphitesvaleurs v2viennoiseries-tartes v3visionfacebookinstagramtwitteraddressbabieschilddisabledeveninghelpkids-friendlymailmarkermon-exkiopeningphonepressterracetrashveganvegewifizoom
Onze missies
Rethink
Exki

#LessWasteTogether: onze vooruitgang naar een duurzamere EXKi...

Bij EXKi streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk elke dag een beetje meer te verkleinen. Omdat we graag ons project alsook onze waarden met jullie delen, stellen we jullie graag #LessWasteTogether voor: een programma dat tot doel heeft ons dagelijks afval te verminderen en betere verpakkingen voor onze planeet te promoten.

Laten we het in video ontdekken!
Exki

Rethink: EXKi vindt duurzame ontwikkeling opnieuw uit

Rethink, dat is het actieplan voor duurzame ontwikkeling van EXKi. Als bedrijf anders denken, hergebruiken en recycleren. Ontdek onze 4 pijlers.

Gezondheid, werk, milieu, partnerschap

De voedingskwaliteit in de snelkeuken verbeteren, de ander met respect behandelen, onze ecologische voetafdruk verminderen, duurzame relaties opbouwen met onze partners… dat zijn de 4 pijlers van ons actieplan Rethink.

Ontdek het programma voor duurzame ontwikkeling dat door EXKi heruitgevonden is.

Exki

Rethink Gezondheid: goed eten en beter leven

EXKi stelt alles in het werk om de voedingskwaliteit van zijn creatieve en lekkere recepten te verbeteren:


Steeds meer bio, verse seizoensgroenten, van eigen bodem, vis met ecolabel, respectvol en duurzaam gefokte hennen
Steeds minder palmolie, suiker, vetten en zout in onze gerechten. En geen aspartaam

Rethink Gezondheid, dat is ook duidelijke complete en gemakkelijk vindbare productinformatie.

Het plan Rethink, dat is ook

  • Een betere koffie voor de klant én voor de koffieteler

  • De strijd tegen voedselverspilling

  • Goed eten om beter te leven

Ontdek de boeken over Rethink.
employer

Rethink Werk: een kwestie van respect

Respect gaat iedereen aan: klanten, medewerkers, leveranciers: kortom, iedere medemens. EXKi is een maatschappelijk betrokken onderneming en moedigt handelingen aan die de medewerkers efficiënter laten werken, met respect voor iedereen.

Eerlijke handel, diversiteit in onze teams en een gebruikersvriendelijke en zorgzame dienstverlening: het zijn allemaal elementen die aantonen dat EXKi permanent ijvert voor de erkenning en de valorisering van de verschillen, collectieve inspanningen en eerlijke en kwaliteitsvolle initiatieven.

déco durable

Rethink Milieu: onze impact op de planeet

Duurzame ontwikkeling en het verminderen van onze ecologische voetafdruk vormen een andere pijler van het EXKi project.

Afval sorteren, milieuvriendelijke verpakkingen en onderhoudsproducten, groene energie afkomstig van windmolens of gerecupereerd uit de koelkastcompressoren, meubels uit recuperatiehout of FSC, ledverlichting, …

Rethink Milieu, dat is ook een getrouwheidskaart die de milieuvriendelijke gebaren van onze klanten beloont. Onze impact op de planeet verminderen is immers een engagement dat we allemaal samen moeten aangaan.

Soupe Solidaire

Rethink Partnerschap: samen staan we sterker

Het EXKi project wil ook onze positieve impact verhogen door duurzame relaties op te bouwen met de mensen uit onze omgeving: ons personeel, onze leveranciers, onze klanten, onze partners.

We willen ons engagement en onze vernieuwende aanpak delen om een antwoord te bieden aan de huidige verwachtingen op het vlak van maatschappelijke betrokkenheid en duurzame ontwikkeling.
Enkele voorbeelden: de Solidaire Soep, Share a Coffee, PermaFungi, Project Bolivia, Korte afzetkanalen, ...

Ontdek onze boeken over de pijlers van onze programma
Duurzame ontwikkeling Rethink.

Ontdek de boeken over Rethink.